På´t igen

Jahopp. Det var det, det! Påsken är numera över för detta året, nu inväntas sommaren som redan verkar ha kommit? Vad hände? Var tog våren vägen liksom? Jaja, man ska inte klaga. Tycker bara mer det verkar som en årstid försvunnit tyvärr.. numera är det höst, vinter och sommar. Våren hoppas liksom över. Klimatet blir bara konstigare och konstigare.. undrar just hur det kommer vara när vi blir gamla. Huu.. ja, det återstår att se.
Vår Påsk har iallafall varit underbar! Vi har bara umgåtts med familj & vänner, så bättre kan det ju inte bli. Mycket mat (för mycket) och mycket mys och lek i det underbara vädret. Förhoppningsvis håller detta i sig, det är ju så underbart! Man blir så mycket gladare och piggare, och får nästan panik när man är inomhus. Meen man vet aldrig, rätt vad det är bestämmer väl regnet sig för att invadera.

Iallafall, nu är det goda över och man är tillbaka på banan igen. Nu ska dom resterande kilona väck och hålla sig väck också för den delen. Jag är taggad till hundra och jag längtar som en dåre tills jag har nått mitt mål! Känner mig redan mycket gladare och finare än för bara någon månad sedan, och kommer göra allt i min makt för att mitt självförtroende ska vara på topp igen.

Hoppas ni har haft en uunderbar Påskhelg mina vänner.


Två fina prinsar i väntan på maten, taget igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0