Glad som en speleman

Idag har vi hittills bara varit hemma, jag & Zacharias. Har donat med en massa. Jag har bland annat tvättat, hängt upp tvätt, städat, plockat in och ur diskmaskinen, packat, dammsugat, och allt detta medans han lekt så fint med sina leksaker. Han har nästan inte sagt ett knyst idag! Duktig kille vi har. Annars när vi är hemma en hel dag brukar det bli massa gnäll och han blir helt enkelt rejält uttråkad. Ingenting är roligt då. Idag verkar det dock vara andra bullar!

När pappa kommer hem ska denna lilla familjen hämta våra pass på Polishuset. Därefter blir det en liten tripp till Väla (Jaa, Tim ska följa med!) för att inhandla det sista inför resan, och till sist inom OJ i Åstorp för att handla våtservetter och blöjor. Ikväll blir det att fullfölja packningen innan vi drar iväg imorgon.. förhoppningsvis hittar jag min bikini! Annars vet jag inte vad jag gör.

Hoppas er dag är bra!Titta så fint jag leker

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Sötisen..Ang sötsaker. Nej. Wilda får inget som innehåller rent socker. Inte ännu. Än så länge håller vi det till russin då och då. Likadant om hon är ledsen. Då tröstar jag inte med mat (inte napp heller). Mat är inte tröst! Iaf för mig.. Sen får andra göra som de vill. Det bryr jag mig inte om... =)

2011-03-23 @ 21:40:25
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0