Då var det Måndag igen..

Solen skiner och vädret ser riktigt gott ut.. genom fönsterna. Japp, idag har jag & Z varit inomhus heeela dagen. Det har faktiskt varit skönt idag, vi brukar annars båda två bli så himla rastlösa. Vi har lekt och myst och jaa, bara varit! Vill passa på nu innan han börjar på dagis om en vecka.. iochförsig är det ju först två veckors inskolning då det inte blir så många timmar, men ändå. Mammaledigheten är härmed alldeles snart fenito och det är back to work som gäller. Jag hoppas och tror att Zacharias verkligen kommer trivas på dagis. Hade ju varit kass annars, eller hur? Tror det är bra för honom att bli lite självständig.. det ska dom ju ändå bli någon gång liksom. Varför inte nu?

Dagen är dock inte slut ännu, så när mamma kommer hem från jobb blir det powerwalk med lilleman i vagnen då hans pappa kommer hem lite senare. Det ska bli skönt att komma ut i den friska luften, en liiiten nypa måste man ju bara ha!

Kan ni ha det bra sålänge?


Zacharias imorse. Vill så gääärna röra datorn, men vet att det är ajaj;)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack så mycke =) Jag gör mina headers på scrapblog.com men finns säket många program där man kan klippa ihop hur man vill ha det =) Om du fixar en bakgrund som du vill ha den så kan jag försöka hjälpa dig att få dit den på bloggen, det är lite krångligt men det ska nog gå =)

2011-05-09 @ 23:49:17
URL: http://ehallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0