Inte fel en Lördag som denna

Jag & mannen sitter bänkad framför TV:n till underbara "Pearl Harbor". Den filmen är ju bara för sorglig, och så fin! Enligt mig, som är filmälskarnas filmälskare typ, är det lätt en av de bästa filmer jag sett.. och tro mig, jag har sett måånga under mitt snart 22-åriga liv. Trötta som svin är vi, jag efter en natt med endast 3,5 timmars sömn (Jepp, my self to blame) och Tim efter att ha varit på utbildning hela dagen i princip.. försöker hålla oss vakna så länge som möjligt då båda tycker det känns tråkigt och lite knas att lägga sig i tid en Lördagkväll.. men egentligen.. why not!? Dum man är egentligen.

Idag fick jag reda på att en bekant, faktiskt bara ett år äldre än mig, gått bort i en tragisk olycka.. känner mig allmänt olustig idag, det berör en så fruktansvärt mycket.. tänker på familjen och vännerna. Man rycks liksom med och känner sådant medlidande, jag behöver inte ens känna människan i fråga. Men man är väl bara mänsklig.. mycket tråkig händelse iallafall.

Fortsatt bra helg på er kära vänner

Slänger in ett par bilder från idagen

Gott med äpple


Mina fina (dålig bild dock)


Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Jag har nog inte sett någon bild på honom faktiskt. Bara tänkte om det var Tim från Örkelljunga, men då var det inte det

2011-05-15 @ 12:44:13
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0