Det va det det!

Midsommarhelgen är över. Allt ståhej, sill & päre-ätande är förbi. Eller kanske inte.. man kan ju faktiskt äta det fast att det inte är midsommar. Men ja.. ni fattar. Min midsommar var jättebra. Den firades hos Danne & Nicolina i Östra Ljungby. Jag tog tillfälle till akt och bestämde mig för att jag skulle få intaga lite alkohol.. då fick ju givetvis Tim vara nykter. Jag menar, vi har ju trots allt en bebis att ta hand om. Men innan ni tar några förhastade slutsatser så vill jag bara informera er om att det även blev lugnt för min del.. salongsberusad är ordet. Och det räckte för mig! Man tar det automatiskt lite lugnare när man har ens barn med.. fast att den ene föräldern är nykter. Vi var hemma vid halv ett på natten. Lagom.

Igår var vi och hälsade på i Råbocka. Tims släktingar hade varit där över midsommar och skulle stanna till idag. Vi var där inte länge, för sen skulle vi hem och grilla med Emelie & Dennis. Efter en trevlig kväll/natt stack dom hem vid 4 (!) imorse.. tjena. Tur man fick sova ut iförmiddags. Höhö.
Idagen har väl varit rätt chill. Kvidingebadet med min lilla familj + Erica. Dock inget bad för någon av oss. Har inte införskaffat mig en bikini ännu.. har ju den från förra året, men av någon anledning fyller mina bröst inte upp den längre.. höhö. Undrar varför..:P Bara o gilla läget. Får väl sticka iväg i veckan och köpa en. Man vill ju inte förbli en badkruka. Det är ju trots allt kul att bada.. det tycker iallafall jag. Därefter blev det middag hemma, sen stack jag & Z till mamma i Åstorp, ut o powerwalka!!! Det var skönt efter alla onyttigheter.. usch. Nu sover lilleman i sin säng så gott, och jag & Tim sitter och glor TV.

Zacharias har blivit 5 hela månader och nu kan han sitta utan stöd et litet tag, innan han tappar balansen och faller åt sidan eller fram, hehe. Det händer så mycket nu! Vår lille kille!

Det var väl allt jag hade att skriva för tillfället. Vet inte om ni pallar läsa. Isåfall klandrar jag inte er.. jag är inte en människa av den spännande sorten precis, haha. Gonatt iallafall..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0