Stackare!

Min lilla snosse (Zacharias) har börjar hosta något enormt mycket, och har nog dessutom ont i halsen då han stannar upp och gnäller när han får välling..:/ Jag & T har antagligen smittat honom för vi har precis varit likadana.. men så hemskt det är att höra på den hemska hostan när han är så liten! Usch.. min lilla älskling. Får kanske köra till Apoteket imorgon och köpa hostmedicin.

Dagen har bestått av besök hos faster i Helsingborg. Därefter hämtade jag mamma, som jobbar i stan, så körde vi till Väla. Mamma bjöd mig på bakad potatis på Graffiti. Inte igår man åt det! Sen till Åstorp, handla, ut och powerwalka. Efter DET var jag & Z färdiga för dagen. Väl hemma fick han välling, ny blöja och pyjamas. Sedan dröjde det inte länge förrän han slocknade. Fast att han sovit mycket idag. Också. Får väl vänja mig vid att han helt enkelt är en trött bebis! Och just nu har han en vääldigt trött mamma..

Duschen kallar. Nighty nighty!

Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Wilda

Finns det hostmedicin för så små barn? Det viste jag inte. Då måste jag köpa det bums. Min stackars tös hostar en massa slem..

2010-06-30 @ 08:49:17
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0