En helt vanlig dag

Det är en helt vanlig morgon och Zacharias går rundor och leker och pratar omvartannat. Eller ja, pratar och pratar, ingen förstår vad han säger, höhö. Frukosten är nere och nu återstår det att ta det lugnt. Idag ska vi bara vara hemma, för en gång skull. Känns som vi flängt en hel del på sistone, dels för min och dels för Zacharias skull. Båda blir galna om vi bara är hemma. Oftast. Klättrar på väggarna liksom..

Det händer mer och mer med vår lille plutt, utvecklingen går verkligen framåt! Det är verkligen jätteroligt att se skillnaderna på honom från månad till månad. Och fooortfarande får han ofta höra att han är så oootroligt lik sin far.. jaja. Då är det väl så då! Neej, men det är han verkligen. Men kan han inte bli lite lik mig någon gång? Nu har han faktiskt varit lik Tim länge nokk!Charmknutten på Klippans badhus iförrgår

Kommentarer
Postat av: Emelie

Goooott!! Vet inte än, har inte bestämt mig än utan kör på sålänge jag orkar och sen blir de nog halvfart.. Viktigt bara att man inte äter vad som när man börjar också tror jag, för på xtravaganza så fick man spesifika order att börja 1:à "ätardagen" med 1 kokt ägg och 1-2 msk keso till frukost på ett tefat, tefat skulle va mängden under dag 1:s måltider, anshette under dag 2:s mängder o sen vanlig tallrik därefter för att vänja magen, de sa man kunde få tarmvred o så om man chocka magen.. Finns de ngt sånt program när man ska börja äta på Cambridge också? Längtar tills man kan äta igen o ändå va smal! Hihi!

2011-04-06 @ 12:46:17
URL: http://ehallin.blogg.se/
Postat av: Emelie

Skitbra ju! Skönt att veta, man vet ju aldrig om de är annorlunda beroende på vilken diet man går på liksom :) Ja de är ju ett tag tills dess så ja får se om ja tycker de är värt det, jag gillar ju inte ens påsk/julmat... Men några kokta ägg hade suttit som ett smeck! :)

2011-04-06 @ 14:44:06
URL: http://ehallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0