Tjoo var det livat i holken i Lördags

Igår var det som sagt ferre. Dennis & Jonte skulle firas, och det blev även en utgång. Alla utam jag drack.. har gett mig fan på att hålla mig ifrån det nu under viktnedgången, nu är det allvar! Det var trevligt hos Dennis, men väl ute på Nic´s, där vi befann oss, vart det räätt så tråkigt faktiskt. Eller ja, inte för de andra onyktra. Men vad väntade jag mig liksom? Jag satt bara och saknade Zacharias. Tim som numera inte är van vid så mycket alkoholhaltigt blidde en aning berusad, men inte överdrivet ändå. När jag kört dom som skulle skjutsas hem var vi äntligen påväg hem mot Kvidinge. När klockan slog 3 låg vi i sängen, kan ju säga att det inte tog många sekunder innan Tim deckat. Otippat? Inte speciellt.

12 vaknade vi. 12!? Minns inte senast vi vaknade så sent. Man får nästan panik över att halva dan redan är förbi för fanken. Ringde mamma direkt och frågade hur allt gått inatt med Zacharias. Han hade varit mestadels med sin bästa vän (dammsugaren) hela kvällen igår. Han hade vaknat på kvällen, antagligen för att My och hennes kompisar västnats en del, och inte velat somna om. Sedan vart det igång, ändå tills klockan var elva var han sen vaken. Men glad som en speleman var han! Det är så skönt att han tycker om att sova hos sin mormor! Känner att nästa gång får det bli farmor som får ha honom, det var ett tag sedan sist.

Nu springer vår lille klimp rundor och leker/myser med sin nalle som är en aaning ettrig. Ja, ni föräldrar kanske har hört talas om den nallen som säger "krama mig!" "Dags för lek & lär!" "Jag älskar dig!" osv... fast man vänjer sig. Fast det tror man inte i början direkt.

Hoppas ni haft en trevlig helg!


Min look igårKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0