En lung stund

Får passa på att skriva nån rad här nu när lilleman nannar. Det blir besök på sjukhuset idag halv 2 på barnavdelningen. Ett återbesök på grund av hans infektionsastma. Vi har slutat inhalera nu då han inte är förkyld längre, men såfort han blir det igen ska han få Pulmicort, ett förebyggande preparat som hindrar han att få astman igen. Är dock inte orolig för idag då han mår som vanligt igen, medicinen hjälpte väldigt mycket. Alltid bra att kolla en extra gång iallafall och få ytterligare information.

Håller på och tvätta och packa.. vi ska vara borta i tre nätter, men man lyckas nog ta med sig som om vi skulle stannat en vecka. Det är alltid så! Men bättre det än tvärtom.. Zacharias väska är i princip färdigpackad iallafall, endast handduk och schampoo som fattas. Sen är det min och Tims tur. Vill göra det nu! Gillar att ha kontroll över läget, annars kan jag lätt bli nervös.. när jag vet att alla tre väskor står packade och klara, då kommer jag att pusta ut! Får heller inte glömma att hämta ut våra nya pass imorgon..


Min fina..

Kommentarer
Postat av: emmah - mamma till Mio!

jag har både pulmicort & airomir till mio & tyvärr så hjälper det inte så bra som jag hade velat! har även fått utskrivet luftvidgande hostmedicin till honom men ja det går som det går ändå..

2011-03-22 @ 11:23:39
URL: http://emach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0