Lite om den största stjärnan i mitt liv

Sista tiden har man verkligen märkt att Zacharias förstår mer och mer och har liksom fått en stark personlighet. Det är underbart att se när han gör saker han gillar och skiner upp som en sol, och när han vet mycket väl att han inte får röra vissa saker, men såklart ska utmana ödet. Han pratar inte mer än på sitt "eget språk".. när han é igång skulle ni höra hur kul det låter, haha! Han har en sådan hes mörk röst och har haft sedan han vart liten, så brukar han gå rundor i sin egen lilla värld och säga "Tickitickitickitickitaaaa". Vet inte om han fått det från sin anka som sjunger "Tequero tikitikitikita", han älskar nämligen den. Det jag tycker är jätteskönt är också att han inte bara är mammig, utan pappig också. Han trivs som allra bäst när båda är hemma. Ska jag någonstans på kvällen vill han ha mig hemma, och går Tim någonstans blir det liv för det.. han vet inte vem han tycker om mest, hihi. Det växlar, bara på minuter! Det hade nog varit jobbigt om han hade varit som så många andra barn, dvs mammig som tusan. Då hade man ju inte kunnat gå någonstans utan att känna sig ledsen för man vet att ens barn gråter efter sni mamma.. sen får Tim det tusen gånger lättare också.

Var tog min lilla bebis vägen liksom!?
Men ÅÅÅH vad jag älskar honom! Det går inte att förklara hur mycket!

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Jo då. Precis när jag slutat amma Wilda körde jag en kur. Skrev det dock inte på bloggen då jag intwe ville oroa familj och vänner. 4 kilo försvann o höll sig borta =)

2011-03-30 @ 21:18:13
URL: http://saratilling.se/
Postat av: emmah - mamma till Mio!

mio är väldigt mammig men han gråter oftast inte efter mig om jag går någonstans & han lämnas själv med någon annan.. händer vissa gånger att han gör det men långt ifrån alltid :)

2011-04-06 @ 08:06:01
URL: http://emach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0