Instinkt

Godmorgon på er därute! Idag bestämde sig Zacharias för att vakna 6.. jupp! Då vare igång igen. Det roliga är att han fortfarande är stentrött vid det laget, men icke ska han somna om! Han går ner från sängen och kallar "MAMMAA! MAMMAA! MAMMAA!"  med sin hesa, dova stämma tills jag går upp. Typ. Han är också som mest mysig på morgnarna, så vi brukar kramas och pussas extra mycket då. Och det sitter ju aldrig fel! Till frukost fick han makrill (hans nya favorit) och gröt. Ungen slukade allt! Det är så skönt att han fått det mesta av sin aptit tillbaka.. det var inte kul när man märkte att aptiten inte fanns där längre.. det var då jag gick till doktorn och fick konstaterad öroninflammation. Instinkten är alltid viktig! Tror varenda förälder märker när det är något med ens barn, och tur är väl det.

Vad ska ni göra idag? Vi skulle egentligen stuckit och badat på badhuset, men det blir nog inget av det.. får leka med Leon istället, och senare ska vi träffa Sofie! inatt blir det som sagt en runda till Knutan för att hämta min syster med kompisar. Gissa om jag kommer vara slut imorgon bitti? Speciellt om pågen min bestämmer sig för att vakna samma tid som idag.. puuh.

Behöver jag säga att jag saknar min lillasyster?
(gamla bilder)


Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Syskonkärlek när den är som bäst

2011-05-12 @ 08:46:04
URL: http://saratilling.se
Postat av: my

o jag saknar dig! vi ses inatt! :)

2011-05-12 @ 19:19:08
Postat av: i min lilla lilla värld

hehehe Tack! Ja, det är jävligt skönt och dessutom gratis. Typ nada schampoo, inget balsam, inga hårprodukter och klippningen fixar jag själv

2011-05-12 @ 22:17:34
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0