Onsdag

Jag & Zacharia skom nyss hem från Malin, Marcus & Emilia! Tösen är snart ett halvår, känns inte längesedan hon var nyfödd.. om lika lång tid till är hon ett år liksom. Ah jag får panik när jag tänker hur fort tiden faktiskt går.. ska därför försöka att inte göra det.. går oftast inte att undvika när man tittar på di små, där är det verkligen märkbart! Vi drack iallafall kaffe och busade med de små. När man tittar på Zacharias och Emilia kan man inte förstå att dom är lika gamla till året, han föd i januari och hon i november. Idag syns det jättemycket skillnad, när dom är såhär små liksom..
Tim kommer nog hem sent idag, den där asfalten är inte rolig.. han vet aldrig när han kommer hem, och det kan bli sena kvällar. Den enda fördelen är väl att han är ledig varje helg. Det är en rätt så stor fördel faktiskt.. lite bärttre än när han har jouren på vintrarna och ständigt är ute och saltar, plogar eller grusar. Meen.. jobb är jobb!

Mindre än 2 veckor tills min lille prins börjar på dagis.. kan knappt fatta det!Lilla Emilia


Kommentarer
Postat av: Stephanie

Asfalten är bra att jobba med. Om han sparar och har sin övertid inne stående kan han gå hemma full betald minst två månader på vintern, stämpla resterande eller liknande. Så gjorde vi på mitt gamla jobb. Ett tips bara, är väll lite tråkigt för er båda just när ni har en liten.

2011-05-04 @ 18:31:22
URL: http://skazis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0